Over ons

Over ons

Kom meer te weten

Al meer dan 45 jaar een begrip.

Misschien

hoorde

Misschien hoorde u er al eens van….Of maakte u het zelf mee….. Al meer dan 45 jaar is het met een gezelschap erg gezellig (te maken) in ons Kegelhuis. Daarbij denken wij aan het grote succes dat wij hebben met contactbijeenkomsten van personeels-verenigingen, sport- en buurtverenigingen, verjaardagen, jubilea een reünie of zo maar een partijtje. Daarnaast kunt u ook in onze feestzaal terecht voor een bruiloft of een receptie, tot ± 150 personen. De bekende kegel- en spelletjesavonden zijn het meest geschikt voor gezelschappen vanaf 10 tot ±60 personen. Wat ook erg succesvol is…in de vooravond bijvoorbeeld van ± 15.00 uur tot 19.00 uur kegelen/spelen en aansluitend lekker eten.

Er zijn bij ons genoeg mogelijkheden om naast het kegelen, lekker te kunnen eten. Zo zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van een uitgebreide gourmet, brunch, koffiebuffet, koud- en warmbuffet of een heerlijk Nasi-Bami buffet. Tot een nieuwe mogelijkheid behoort nu ook de barbecue (van de bakplaat) of tijdens de wintermaanden een stamppotavond. Juist als u al eens bent geweest, moet u nog een opnieuw kennismaken want er zijn intussen weer diverse aardige nieuwe Oudhollandse spelletjes bijgekomen en onze volautomatische kegelbanen zijn voorzien van computergestuurde telling. Ons kegelhuis is ook te gebruiken voor; Vergaderingen, Cursussen, Kraamfeesten, Karaoke, Of een feest met band/zanger(es) en nog veel meer

Kegelen

kosten

De vaste kosten voor een avond kegelen vanaf 20.00 uur tot ± 01.00 uur zijn bij een gezelschap van:


10 – 29 personen  € 12,00 p.p.
30 personen    € 11,00 p.p.
40 personen    € 10,00 p.p.
50 personen    €   9,00 p.p.
60 personen    €   8,00 p.p.

Dit alles is inclusief 2x koffie met gebak, bittergarnituur, leuke prijs en baanhuur + Oudhollandse spelletjes. Bovendien maken wij in overleg met u gratis een leuk uitnodigingskaartje! Natuurlijk is ook ons kegelhuis rookvrij, maar inmiddels beschikken wij over een aparte rokers-serre!

Catering

op maat

Ook voor catering op locatie zijn er uitgebreide mogelijkheden, van een heerlijke schaal koude of warme bittergarnituur tot een uitgebreide receptie. Of wat te denken van een leuke barbecue bij mooi weer? Samen met u  maken wij een leuk programma met voor “elck wat wils”!

Stuur ons een e-mail: info@kegelhuisdeengel.nl of belt u eens vrijblijvend, wij zijn graag bereid de verschillende suggesties met u te bespreken. U zult er vast geen spijt van hebben!

Graag tot ziens bij ons in “De Engel”.

 

kegelen

Oud hollandse

spelletjes

Ons Kegelhuis heeft 2 volautomatische kegelbanen. Het kegelen loopt als een rode draad door het spelprogramma. De kegelbanen zijn er voor jong en oud. Voor de hele kleine kegelaars is er een zgn. “bok” om het spel te vereenvoudigen. Daarnaast zijn er verschillende Oudhollandse spelletjes. Op een speelkaart kan de score worden bijgehouden. Een toltafel, het labyrinth….of darten en nog meer….. Het aanbod varieert regelmatig. Jong en oud kan hieraan meedoen.

Speel oud hollandse spelletjes

Omgeving

Ons Kegelhuis ligt in het centrum van het stadje Schoonhoven (Zuid-Holland). Schoonhoven is al sinds de middeleeuwen bekend als de Zilverstad. Schoonhoven kent vele goud- en zilversmeden, het Goud-, Zilver- en Klokkenmuseum en natuurlijk de Vakschool voor edelsmeden. Op loopafstand vindt u het Schoonhovense stadhuis met in de koepeltoren het prachtige Carillon. voor het stadhuis ligt de Stenen Brug. Ook op deze haven treft u aan de Waag en de Grote Kerk. Vlakbij de Lek vindt u de Veerpoort uit 1601. Het is helaas de enige overgebleven stadspoort van de vijf stadspoorten die Schoonhoven had. Het prachtige stadscentrum van Schoonhoven is absoluut de moeite waard om een bezoek aan te brengen.

 

Wij helpen u graag

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw perfecte feestavond, zo kunnen wij als partyplanner dienen en alle zorg ontnemen door deze in samenspraak te regelen. Wij helpen u graag voor uw perfecte avond.

 

Parkeren

Er zijn in Schoonhoven diverse plekken waar u kunt parkeren, bij sommige parkeerplekken zitten de blauwe zones (parkeerkaart) dit is alleen geldig tijdens winkeltijden.

plattegrond-parkeren-kegelhuis-de-engel